onsdag 25 augusti 2010

Nu ska snickarbyxorna på...

Nu är det bestämt. Vi ska renovera kök, vardagsrum och hall här hemma! Det känns fantastiskt roligt och skönt att äntligen få ett vackert hem. Tyvärr innebär det att jag kommer att stänga ner mitt kök i källaren under hösten, så det blir varken kurser eller tårtor under en period.

Det känns både skoj att få göra något helt annat ett tag men samtidigt tråkigt att missa kurserna i höst, speciellt när det finns så mycket intresse. Tack alla som mailat mig! Håll utkik till våren då kommer det nya kurser! Har du presentkort får du gärna maila mig och berätta vad du är sugen på att gå för kurs så ska jag göra mitt bästa för att få med det!

Igår bokades också flyg och boende till Scandinavian cake show som hålls i Göteborg 18-19 September. Ser verkligen fram emot resan, det är helt klart en av årets höjdpunkter! Visst kommer du?!

onsdag 4 augusti 2010

30 år går snabbt!

Så var man på andra sidan 30-strecket och det känns faktiskt riktigt bra!

Den här sommaren har varit och är fortfarande fullspäckad av bröllop och fester för vänner som också fyller 30 så det var oerhört skönt att bara ha ett enkelt fika. Sockerpasta i all ära men gräddtårtan skall inte föraktas, en klassiker som alltid går hem! I bakgrunden ser ni Leilas blueberry cheesecake ur boken a piece of cake, en klar favorit som ni bara måste prova, mums!

Måste säga att det var riktigt skönt att tårtan för en gångs skull tog 30 minuter att slänga ihop =)


 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: